haarwerk of pruik transgender

Haarwerk of pruik: zorg voor goed advies

Je hebt het misschien gezien: we organiseren regelmatig exclusieve workshops voor het passen van een haarwerk of pruik. De winkel gaat dan speciaal voor onze groep open. Waarom doen we dat?

Haar is heel bepalend voor je uitstraling. Sylvia besteedt er daarom veel aandacht aan bij haar klanten.

Waar je op moet letten bij het kiezen

Met elke verandering van kleur, lengte en stijl zie je er anders uit. Natuurlijk moet het dan ook nog passen bij de vorm van je gezicht en de kleur van je huid.

Pruik transgender

Je kunt wel ergens pruiken proberen, maar dat levert meestal geen optimaal resultaat. Net zoals je naar een goede kapper gaat om een goed kapsel te krijgen, is het belangrijk om te werken met een echte expert op het gebied van haarwerken voor een mooi resultaat.

Trans Life Style werkt daarom samen met Hairmasters Balmey in Amsterdam.

Hairmasters Balmey Amsterdam

Antwoorden van een echte expert op het gebied van haarwerken

Sylvia sprak met haarwerk specialist  Betty de Groot ter voorbereiding op een workshop bij Hairmasters. Ze vroeg haar o.a. of het aankopen van een pruik voor transgenders vergoed wordt door de verzekering en wat nu het verschil is tussen haarwerk en een pruik.

Dit korte interview vertelt je wat meer over wat nodig is voor een perfect haarwerk of pruik.

 

Af en toe gaat de winkel exclusief open voor workshops. Je hoeft niets te kopen tijdens zo’n workshop. Maar je kunt samen met andere transgenders in alle rust verschillende stijlen uitproberen en je krijgt speedcoaching van Sylvia.

beste haarkleur pruik transgender

Zo weet je dat als je een haarwerk kiest het ook bij je huid en stijl past. Je krijg dan de uitstraling waarvan je denkt: “ja, zo klopt het”.

De perfecte haardos voor jou

Lijkt het je fijn om samen op zoek te gaan naar de perfecte pruik voor jou tijdens een speciale workshop voor transgenders? Of wil je een keer met Sylvia op stap voor de perfecte looks voor jou? Mail dan even.