SYLVIA KRUISSINK

Oprichter

Mijn interesse voor het bereiken van zelfvertrouwen over je uiterlijk en een mooie uitstraling hebben, heeft te maken met mijn achtergrond als ergotherapeut en interieurstylist.

Ruim vijfentwintig jaar heb ik mensen met een beperking begeleid in hun dagelijkse activiteiten met als doel deze zo zelfstandig mogelijk uit te kunnen voeren. Daardoor ben ik nauw betrokken geweest bij het privé-leven van vele mensen en gezinnen, die zich in het begin vaak onzeker voelden en worstelden met lastig oplosbare vragen.

Bijna dagelijks heb ik gezien hoe belangrijk omgeving, uiterlijk, gevoel en uitstraling is. Als dit in balans komt geeft dit een enorme boost aan het zelfvertrouwen en levensgeluk. Daarom heb ik mij een aantal jaren terug geschoold tot Imagostylist.

Al mijn ervaringen komen samen in dit mooie vak. Mensen helpen om de eigen persoonlijkheid, het innerlijk, aan de buitenkant te laten zien in een eigen stijl. Hen daarin te adviseren zodat ze zelfvertrouwen krijgen over hun lichaam en uiterlijk. Én ervoor zorgen dat het uiterlijk aansluit op de persoon die ze zijn en de talenten zie zij hebben!

Mijn specialisatie is het begeleiden van mensen voor wie het lichaam andere of specifieke eisen stelt aan kleding en uiterlijk.

Op een mooie, rustige locatie in Amsterdam Noord ben ik aan het werk. Stylinghaven kijkt uit over het IJ waar allerlei schepen, groot en klein voorbij varen. Een inspirerende locatie voor mij en mijn klanten. Mijn passie en werk gaan samen!

Wil je kennismaken of met mij werken? Neem dan gerust contact op.

Nieuwendammerdijk 530 C
1023 BX Amsterdam

06 – 12106375

Sylvia@translifestyle.nl

sylvia@translifestyle.nl 06 1210 6 375